Bel voor meer informatie (+06) 5059 2261

Onze zorg

Liefdevolle en professionele zorg

U woont zo zelfstandig mogelijk in uw eigen appartement of studio. Indien het zelfstandig wonen niet meer gaat, of uw zelfstandigheid te wensen overlaat, helpen wij u met uw persoonlijke verzorging, verpleging en uw huishoudelijke werkzaamheden.

Wanneer er sprake is van geheugenproblemen zoals (lichte) dementie, zijn er deskundige medewerkers (verpleegkundigen) die u dagelijks kunnen helpen.

Wanneer u moet revalideren of herstellen na een ziekenhuisopname is er een mogelijkheid voor “Short-Stay”, een kort verblijf van enkele weken, of maanden, voordat u weer naar uw eigen huis gaat. Wij bieden ook dagactiviteiten aan onze cliënten aan. Deze dagactiviteiten worden begeleid door mensen uit onze cultuur, zodat onze kernwaarden gewaarborgd blijven. Zo zijn er verschillende soorten activiteiten, waaronder zingen en koken, lezingen over verschillende thema’s en onderwerpen.

Als mantelzorger, familielid of vriend(in) bent u van harte welkom.

Persoonsgerichte zorg

De bewoner staat centraal

Stichting Kayena verleent zorg met aandacht gericht op respect voor uw culturele achtergrond, tradities en gewoonten. Onze basisgedachte is zorg te dragen voor het behoud van de wij-cultuur en de bestaande sterke familiebanden.
24/ 7 verzorging
Vertrouwd
Veiligheid
Comfort
Deskundig personeel
Medisch geschoold
Specialisatie
Bewoners met zorg

Aandacht voor cultuur
Jong en oud

Kayena Residence

Leningradplaats 13
3066 SG Rotterdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright 2020 - Stichting Kayena - CareLess Real Estate BV
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.